Top 10
Ъплоудъри


N. Име Качил
1maniivanov1155 БГ Субтитри
2WebRip647 БГ Субтитри
3oziris811533 БГ Субтитри
4veskoka402 БГ Субтитри
5sirG0sh0250 БГ Субтитри
6SHWZ249 БГ Субтитри
7zalmen235 БГ Субтитри
8eleutherios213 БГ Субтитри
9BateLari212 БГ Субтитри
10aXXo207 БГ Субтитри

N. Име Качил
1aXXo5795 БГ Субтитри
2diojan922 БГ Субтитри
3subtitri306 БГ Субтитри
4oziris811195 БГ Субтитри
5zalmen167 БГ Субтитри
6veskoka131 БГ Субтитри
7eleutherios109 БГ Субтитри
8bigprof59 БГ Субтитри
9torenta59 БГ Субтитри
10SLR37 БГ Субтитри

N. Име Качил
1aXXo170 БГ Субтитри
2oziris811143 БГ Субтитри
3diojan110 БГ Субтитри
4zalmen85 БГ Субтитри
5SLR38 БГ Субтитри
6subtitri24 БГ Субтитри
7Miroslav9 БГ Субтитри
8dorador8 БГ Субтитри
9Paloma8 БГ Субтитри
10bigprof7 БГ Субтитри


The Countess / Графинята 2009


Български субтитри
Свали субтитри

URL:

Име : The Countess / Графинята 2009
Рилийз : the.countess.2009.limited.dvdrip.xvid-txf
Преводач : Chav
IMDb : The Countess / Графинята
Cd# : 1
FPS : 25.000
Сваляния : 498
Качени на : 2009-11-17 06:01:14
Качил : Chav  
Оцени субтитри : 
Оценка 5 от 5 (1 Глас)
Няма благодарили
ОписаниеДействието на филма се развива през 17-ти век. Унгарска графиня създава убийствено предприятие, в което по особено жесток начин се убиват млади момичета, с цел да се източи кръвта им. Графинята е убедена, че с къпането в кръвта на девиците ще запази своята красота.
Биография на графиня Ержебет (Елизабет) Батори (1560-1614)

Елизабет има трудно детство. Често има пристъпи на необуздан гняв и истерия, съпътствани от необяснима агресия. Има предположения че е страдала от епилепсия, но това не е доказано. Когато е на 11 г. баща и Георге Батори умира и майка и Ана Батори я праща за възпитание при семейството на годеника и. На 14 г. забременява от едно момче от близко село и е изпратена да роди тайно. През 1575 г., на 15 г. е омъжена за граф Ференц Надашд, с който се оттеглят в замъка Шейде изолиран в полите на Карпатите. Графът прибавя нейното име към своето тъй като фамилията Батори е много могъща и да бъдеш в нейните редици означава да имаш голяма политическа мощ. (батор — смел, унгарски).
Съпругът на графиня Батори е военен и по това време се водят дълги войни с Османската империя, която все още настъпва към Централна Европа. Елизабет е оставена сама в далечния си замък.
Дали поради скуката и отегчението, или от лошото генетично наследство резултат от дълги години на кръвосмешение в семейството, контеса Батори се оказва садистична до безумие личност, чиято жажда за кръв се проявява още в младежките и години. Известно е, че леля и Клара Батори също е имала садистични наклонности, както се знае и за наследствена лудост при други членове на семейството. По времето в което графът е на бойното поле, младата и доста красива Ержебет запълва дългите периоди на самота със садо-мазохистични оргии, често завършващи със сериозни наранявания на някои от участниците. По стечение на обстоятелствата, един от нейните прислужници е поклонник на Сатаната и контесата бързо проявява интерес към неговите занимания. Когато войната е прекратена и граф Надашд се завръща в замъка Шейде, откривайки заниманията на съпругата си, той се оказва добър компаньон. Той има богат опит от годините на бойното поле, през които е измъчвал турски войници и офицери. Двамата заживяват в семейна идилия, споделяйки вкуса си към измъчване на човешки същества.
Родили им се четири деца - три момичета и едно момче. Графът починал, когато Елизабет била на 44 години и точно тогава започва историята, която наистина прави графинята невероятна личност.
Известна с красотата си, тя вижда че възрастта взема връх над плътта и този факт е най - голямата и тревога. Според легендата докато една млада прислужничка разресвала косите и я оскубала, на което Ержебет отвърнала със силен удар. Потекла кръв и графинята забелязала че на мястото на което се е стичала кръвта, кожата и е станала по - гладка и бяла. Веднага се консултирала със съветника си по демоничните въпроси и той потвърдил че ако се къпе в кръвта на красиви девственици ще остане вечно млада. Прислужницата била провесена с краката надолу, прободена на множество места и оставена над едно корито, докато цялата и кръв се оттече вътре. От този момент Елизабет започва да взема редовно кървави бани. Девойките от местността започнали постепенно да изчезват. Подземието на замъка било пригодено за източването на кръвта на младите момичета. Според легендата, на тавана винаги имало провесени трупове от които капело кръв. Когато се появявало някое изключително красиво момиче Елизабет пиела кръвта му, понякога директно от източника, докато била още топла.
Но годините показали, че кървавите бани не давали желания резултат. Графинята решила че това се дължи на факта, че девойките са от простолюдието и за да постигне лелеяната вечна младост ще и трябва подбрана кръв.
Тъй като произхождала от много влиятелен род, не било проблем да събере 25 красиви девойки от благороднически произход в замъка си, под претекст че ще ги обучава на поведение в обществото. Нито една от тях не оцеляла.
Но тук Елизабет Батори допуснала фатална грешка и нейните зверства станали публично достояние. Дълги години никой не се вслушвал в гласовете на хората от простолюдието, които знаели за случващото се в замъка, но след като и благородническите семейства се оплакали че нямат новини от дъщерите си, през 1610 г. в замъка са изпратени войници не от друг, а от братовчеда на графинята - първият министър на Унгария. Това, което заварват там ги ужасява.
Елизабет е арестувана и съдена. Тя отрича всички извършени зверства въпреки намерените доказателства. Смята се, че над 600 девойки са били измъчвани и зверски убити. Нейните слуги и съучастници са осъдени на смърт чрез изгаряне или обезглавяване, но благородническият произход не позволявал насилие срещу личността на графиня Батори. Осъдена е да прекара остатъка от живота си в замъка Шейде под стража и без право да излиза. Умира там, четири години по-късно. Според легендата, тя сама е пожелала това и е прекарала четири години на тъмно в стаята си. Замъкът запустял, и когато години по-късно авантюристи разбили стаята на графинята в търсене на богатства, не намират трупа и.
Елизабет Батори останала в паметта на хората като истински, реално съществувал вампир. В народните приказки тя е злата кралица живееща в самотна кула в гората, която отвлича девойките от селата за да си осигури вечна младост, преразказана от братята Грим.
Подобни субтитри :
The.Doctor.Blake.Mysteries.2013.S01E03.PDTVRip.xVid Български субтитри
Big.Mommas:.Like.Father,.Like.Son.DVDRip.XviD./.Big.Mommas.Like.Father.Like.Son.2011.R5.XviD.AC3-BAUM Руски субтитри
From.Dusk.Till.Dawn_.The.Series.-.01x07.WEB-DL.BS Английски субтитри
The.Rebound.2009.DvDrip
The.Rebound.2009.R5.XviD.AC3-WHiiZz
Rebound.R5.XVID.READNFO.-.IMAGiNE
Български субтитри
The.Master.2012.DVDRip.600MB.Ganool Английски субтитри
The.Imitation.Game.2014.DvdScr.XviD.MENTiON Английски субтитри
The.Proposition.2005.1080p.BluRay.DTS.x264-CtrlHD-24 Английски субтитри
The.Two.Jakes.1990.720p.WEB-DL.EN-SUB.x264-[MULVAcoded] Български субтитри
Cats.and.Dogs.The.Revenge.of.Kitty.Galore.DVDRip.XviD-ARROW Български субтитри
The.Battle.of.the.Damned.(1969).DVDRip Български субтитри

Все още няма коментари

Добави коментар


Сайт за субтитри за 0.000018 секунди е зареден!